LIVERPOOL OPENT ONDERHANDELING MET ARNE SLOT VAN FEYENOORD

Liverpool heeft concrete interesse in Arne Slot, zo meldt Paul Joyce. Volgens de journalist heeft de Engelse topclub diverse gesprekken gevoerd met de 45-jarige oefenmeester van Feyenoord, waar hij nog tot medio 2026 onder contract staat. Er is volgens 1908.nl nog geen sprake geweest van contact tussen Liverpool en de Rotterdamse club.

Vorig jaar stond Slot ook al in de belangstelling van een Engelse topclub, maar destijds koos de succescoach van Feyenoord ervoor om zijn contract te verlengen in De Kuip. In deze verbintenis werd voor dit kalenderjaar geen afkoopclausule opgenomen, waardoor de Rotterdammers een sterke onderhandelingspositie en daarbij het onderste uit de kan kunnen halen bij een voortijdig vertrek van Slot.

Slot is niet de enige kandidaat voor de opvolging van Jürgen Klopp bij Liverpool. Er is naar verluidt ook gesproken met Gary O'Neil van Wolverhampton Wanderers en Ruben Amorim van Sporting Portugal. Indien the Reds daadwerkelijk voor de laatstgenoemde optie gaan, moet er worden voldaan aan een afkoopclausule van dertig miljoen euro.

Eerder werd al bekend dat Slot door de Engelse bookmakers was gebombardeerd tot absolute topfavoriet voor het trainerschap bij Liverpool. "Nu Slot favoriet is bij de bookmakers, begint het heel serieuze vormen aan te nemen", stelde Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam maandagavond bij Veronica Offside. "De bookmakers zijn altijd goed op de hoogte van de zaken."

Dit artikel wordt verder aangevuld...

2024-04-23T14:52:27Z dg43tfdfdgfd